Martes y Estina

– i Colombia –

Hola! juli 10, 2007

Filed under: Forberedelser — Marte og Stina @ 9:45 pm

 Nå begynner det å nærme seg at vi skal sette oss på flyet, med nesa vendt mot Colombia.. 🙂 Det er mange følelser som surrer i magen og i hodet. Men selv om vi tenker at det er rart, spennende og masse nytt, vet vi også at det er en sjans vi aldri får igjen.. Og vi kommer til å lære så masse, oppleve masse, kunne bety noe for noen andre og sist men ikke minst vokse masse på det!! 

Vi gleder oss utrolig masse, og det er ikke mye annet vi snakker om når vi er sammen.. En kveld satt vi oppe til 4 – halv 5 og bare pratet og pratet..  Vi er så utrolig heldige som får denne sjansen, og at det er så mange som støtter oss i det! 🙂  Det er virkelig en drøm begge har hatt som går i oppfyllelse..

 Nå for tida brukes mye av fritiden på å lære spansk.. Det er nok ingen ulempe å kunne litt før vi reiser.. Og neste post på programmet er jo den internasjonale leiren som begynner allerede om ei uke.. Da går det meste på spansk, og det skal bli spennende.. 🙂

Ellers hadde vi jo en dag i Oslo sammen med Øyvind der vi fikk masse informasjon, skrev kontrakt og bare snakket masse om Colombia. Der fikk vi også tatt noen flotte bilder, så jeg legger med noen av de.. (Øyvind fikk også sneket seg inn på noen bilder da.. :))

 Oss to   Øyvind   Stina  Marte  Øyvind

 Diòs te bendiga! 🙂

 

1 Responses to “Hola!”

  1. aLi Says:

    Hola!!!!!!!!!!!!

    Sigo orando por vosotras!!!!!!!!! Marte mil gracias por tu mail!!!!!!!!! no tardaré en contestarte!!!! Ü Seguir poniendo cosillas por aquí que yo pondré comentarios!!!!!!!!!! Que Dios os guarde!!!!!!!!!!!!!!

    Mil Besotes!!!!!!!!!

    Hi!

    I´m praying for you!!!!! Marte, thanks a lot for your mail!!!!!!! I´ll writte you soon!
    Writte more in this page, I´ll writte here too!!!!!!
    God Bless You
    Lots of kisses!!!!!!!!!

    That´s more or less what I have written in spanish!!!!!!!!!!! Ü

    jajaja!!!!!!!!!!!!!

    OS QUIERO GUAPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Legg igjen en kommentar